lunes, 26 de marzo de 2007

DIARI:

EL PAIS

Los senadores del PP boicotean la intervención de Zapatero con insultos y abucheos.

En aquest diari es parla de la discució que es va probocar en el senat entre els senadors i el president Rodríguez Zapatero.
Aquesta discució es deu a que Juana Chaos (etarra) se’l vol reduïr la condemna per asesinar 25 persones.

En aquest diari podem destacar que donan més suport a el president del PSOE només fixan-se en el títol ja que apareéis Zapatero com una víctima. També trobem que informa més d’una notícia. No és la noticia principal. La notícia es tracta d’una notícia política.



EL PERIÒDICO

Zapatero censura el "cinisme" del PP i afirma que només el Govern d'Aznar va beneficiar De Juana

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha censurat avui la "hipocresia" i el "cinisme" del PP al voltant de la presó atenuada de l'etarra Iñaki de Juana Chaos, perquè aquest terrorista "només ha obtingut beneficis penitenciaris" durant l'Executiu de José María Aznar.

En aquest diari aparéxis crítiques al PP com una de les frases de R. Zapatero: “De Juana només va obtenir beneficis de vostès. Aznar el va exonerar de 350 dies de presó. La notícia es tracta d’una notícia política. No és la noticia principal del diari.
TELEVISIÓ



TELE 5

En aquesta cadena s’informa de la discució entre el president Rodríguez Zapatero i els senadors per la rebaixa de condemna de Juana Chaos.

En tele cinco trobem que dona més importancia a les imatges que donar la explicació.


ANTENA 3

En aquesta cadena s’informa de la discució entre el president Rodríguez Zapatero i els senadors per la rebaixa de condemna de Juana Chaos.

En aquesta cadena de televisió trobem que informa el que passa de manera subjectiva, només explicant el que passa en le imatges.


Enllaços arxius d'àudio:






RÀDIO


RAC1 INFO 14H

Zapatero ha denunciat el cinisme i l´hipocresia del pp, dient que el partit popular ha estat l´únic que ha concedit beneficis penitenciaris a de Juana Chaos.
Zapatero també afirma que el govern que presidia Aznar va excarcelar 306 etarras, y que va perdonar més d´un any de presó a de Juana.

En aquest programa informatiu radiofónic de rac1, donen a entendre que es Zapatero qui acusa al pp de ser ells els qui van reduir la condemna del etarra de Juana Chaos, a més el president crítica al que va fer Aznar amb molts altres etarres.


EL MÓN A RAC1

Zapatero acusa al pp d´actuar de forma irresponsable i de posar en perill la convivencia de l´estat espanyol per les crítiques d´aplicar presó atenuada a l´etarra de Juana Chaos, és la reposta que ha donat al portaveu del pp al senat quan aquest l´ha acusat de cedir al xantatge d´ETA i de no respectar la legalitat. El president del senat ha hagut de interrompre continuament a Zapatero per demanar silenci als membres del pp.

Aquest es un altre programa de rac1, on donen importancia a les crítiques de Zapatero, y a més les continues interrupcions dels membres del pp.

1 comentario:

Anónimo dijo...

En general les anàlisis són una mica pobres. Els dos talls de ràdio són de la mateixa emissora, per tant no es poden comparar. Hi ha moltes faltes. Però es valora també que només éreu dues persones.
La vostra nota és un 5.